Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kinesisk kyllingepande

Kinesisk kyllingepande, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :



Ingredienser:
2 pk.frossent kyllingebryst m/ben á 500 g
3 spsk.citronsaft
3 spsk.kinesisk soya
25 g.margarine
3-4 porrer
250 g.champignoner
1 grøn peberfrugt
3/4 dl.vand
 salt
 peber
 
Opskrift:
Læg kyllingebrystet til optøning, den nøjagtige tid der står på pakken. Skær kødet fra benet og skær det dernæst i tynde strimler. Lægges i en skål.

Pisk citronsaft og kinesisk soya sammen og hæld det over kyllingen. Lad det trække ca. 15 min.

Skær porrer og champignon i tynde skiver. Peberfrugterne i strimler.

Læg kyllingestrimlerne til afdrypning på et stykke køkkenrulle, ristes derefter på panden ved stærk varme. Bland heri grøntsagerne, steges indtil de er sprøde. Hæld vand ved og krydr med salt og peber.

Serveres med Løse ris og kinesisk soya.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (7 stemmer)

Opskriften er vist 18653 gange,
og udskrevet 505 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Conny  -  2010-06-10 00:37:24
Jeg undlod champignon, men det smagte pragtfuld alligevel, og tilberedte det med kinesiske nudler kogt i boulion, og tilføjede en "knivspids" Sambal Olek. Perfekt.

Mia, Sandra, Tobias og Rune   -  2008-08-26 08:37:22
det smager af kina