Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Kinesisk kyllingepande

Kinesisk kyllingepande, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :



Ingredienser:
2 pk.frossent kyllingebryst m/ben á 500 g
3 spsk.citronsaft
3 spsk.kinesisk soya
25 g.margarine
3-4 porrer
250 g.champignoner
1 grøn peberfrugt
3/4 dl.vand
 salt
 peber
 


Tilbehør:
Løse ris og kinesisk soya
Opskrift:

Læg kyllingebrystet til optøning, den nøjagtige tid der står på pakken. Skær kødet fra benet og skær det dernæst i tynde strimler. Lægges i en skål.

Pisk citronsaft og kinesisk soya sammen og hæld det over kyllingen. Lad det trække ca. 15 min.

Skær porrer og champignon i tynde skiver. Peberfrugterne i strimler.

Læg kyllingestrimlerne til afdrypning på et stykke køkkenrulle, ristes derefter på panden ved stærk varme. Bland heri grøntsagerne, steges indtil de er sprøde. Hæld vand ved og krydr med salt og peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (7 stemmer)

Opskriften er vist 18428 gange,
og udskrevet 498 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Conny  -  2010-06-10 00:37:24
Jeg undlod champignon, men det smagte pragtfuld alligevel, og tilberedte det med kinesiske nudler kogt i boulion, og tilføjede en "knivspids" Sambal Olek. Perfekt.


Mia, Sandra, Tobias og Rune   -  2008-08-26 08:37:22
det smager af kina