Kinesisk kyllingepande

Kinesisk kyllingepande, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :      Red:


Ingredienser:
2 pk.frossent kyllingebryst m/ben á 500 g
3 spsk.citronsaft
3 spsk.sojasauce
25 g.margarine
3-4 porrer
250 g.champignoner
1 grøn peberfrugt
0.75 dl.vand
 salt
 peber
 
Opskrift:
Læg kyllingebrystet til optøning, den nøjagtige tid der står på pakken. Skær kødet fra benet og skær det dernæst i tynde strimler. Lægges i en skål.

Pisk citronsaft og sojasauce sammen og hæld det over kyllingen. Lad det trække ca. 15 min.

Skær porrer og champignon i tynde skiver. Peberfrugterne i strimler.

Læg kyllingestrimlerne til afdrypning på et stykke køkkenrulle, ristes derefter på panden ved stærk varme. Bland heri grøntsagerne, steges indtil de er sprøde. Hæld vand ved og krydr med salt og peber.

Serveres med Løse ris og sojasauce.


karakterer:
Opskriften er vist 19717 gange,
og udskrevet 524 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Conny  -  2010-06-10 00:37:24
Jeg undlod champignon, men det smagte pragtfuld alligevel, og tilberedte det med kinesiske nudler kogt i boulion, og tilføjede en "knivspids" Sambal Olek. Perfekt.

Mia, Sandra, Tobias og Rune   -  2008-08-26 08:37:22
det smager af kina