Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Græskarbøffer

Græskarbøffer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Græskar

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Græskarbøffer, billede 4 Græskarbøffer, billede 1 Græskarbøffer, billede 2 Græskarbøffer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Græskar renset vægt
   
2 dl. Sesamfrø 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
1 dl. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 spsk. Paprika
   
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   


Opskrift:

Skær den hårde skal af og skær græskaret i ca. 2 cm. skiver. Kog græskarskiverne halvmøre i rigeligt vand.

Bland sesamfrø, rasp og krydderier. Dyp skiverne i blandingen og steg dem let i smør.

Serveres med kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (5 stemmer)

Opskriften er vist 61218 gange,
og udskrevet 807 gange.


Energi:
KJ total 1772 (422 kcal)
KJ pr. Pers. 443 (105 kcal)
Vægt ialt 568 gram
Vægt pr. Pers. 142 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 312 KJ (74 kcal)
Protein 1.4 gram
Fedt 3.8 gram
Kulhydrat 9.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Maja Theresia  -  2012-10-25 22:21:40
Det er en nem og enkel opskrift og det smager godt. Jeg er vegetar og spiste dem til kartofler med brun sovs og gule bønner ;) Brugte et græskar fra haven og det var mit første forsøg . Et græskar er et græskar og så længe det ikke er de små pynte græskar, så må de også være spiselige ;)


  -  2012-10-18 20:01:27
Jeg brugte hokaidogræskar, og kom lidt til at koge det en lille smule for meget, men det smager virkelig godt. Dog ville jeg nok ikke spiser kartofler til, men hellere spise det i stedet for kartofler.


Peder  -  2010-11-03 15:04:59
Hnilken slags Græskar ?? ( Hokkaido eller Butternut )