Chilinudler med sur-søde grøntsager
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Nudler Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Gør grøntsagerne i stand.
Skær gulerødderne i tynde strimler, svampene i skiver og forårsløgene i skrå skiver. Cherrytomaterne og majsene forbliver hele. Hak chili og hvidløg fint og sauter dem i majsolie på en stor pande. Tag halvdelen fra og stil det til side til nudlerne. Kom nu grøntsagerne på panden og svits dem ved ret høj varme. Tilsæt dernæst æblecidereddike, ketchup, ingefær og honning. Lad retten koge sammen og jævn saucen med lidt maizena. Rist cashewnødderne og kom dem i retten. Kog nudlerne efter anvisningerne på pakken. Vend de færdige nudler med blandingen af chili og hvidløg. Server straks. Soyaglaserede grønne bønner: 1/2 kg friske grønne bønner gøres i stand og lynsteges med 1/2 dl soya og 1 spsk sukker på en varm wok eller pande ca 5 minutter. De skal helst bevare sprødheden, så hold godt øje med dem. |
|
Opskriften er vist 24602 gange,
og udskrevet 661 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Conny - 2011-03-31 00:52:41 kineserne bruger ALDRIG Maizenamel ------ OT - 2005-01-01 01:01:01 Man putter sgut ikke ketchup i sådan en ret. retten lyder lækker men prøv med tomatpure eller friske tomater i stedet |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne