Chilinudler med sur-søde grøntsager

Chilinudler med sur-søde grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Nudler

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :      Red:


Ingredienser:
3 små pk.kinesiske ægnudler
0.5 ds.babymajs
50 g.cashewnødder
250 g.cherrytomater
50 g.sukkerærter
2 gulerødder
2 forårsløg
50 g.østershatte
2 friskechili
0.5 dl.æblecidereddike
1 dl.hønsebouillon eller vand
0.5 dl.tomatketchup
2 fedhvidløg
1 spsk.honning
1 tsk.friskrevet ingefær
1.5 tsk.maizena
 
Opskrift:
Gør grøntsagerne i stand.
Skær gulerødderne i tynde strimler, svampene i skiver og forårsløgene i skrå skiver. Cherrytomaterne og majsene forbliver hele.

Hak chili og hvidløg fint og sauter dem i majsolie på en stor pande. Tag halvdelen fra og stil det til side til nudlerne.

Kom nu grøntsagerne på panden og svits dem ved ret høj varme. Tilsæt dernæst æblecidereddike, ketchup, ingefær og honning. Lad retten koge sammen og jævn saucen med lidt maizena.

Rist cashewnødderne og kom dem i retten.

Kog nudlerne efter anvisningerne på pakken. Vend de færdige nudler med blandingen af chili og hvidløg. Server straks.

Soyaglaserede grønne bønner: 1/2 kg friske grønne bønner gøres i stand og lynsteges med 1/2 dl soya og 1 spsk sukker på en varm wok eller pande ca 5 minutter. De skal helst bevare sprødheden, så hold godt øje med dem.


karakterer:
Opskriften er vist 23072 gange,
og udskrevet 630 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Conny  -  2011-03-31 00:52:41
kineserne bruger ALDRIG Maizenamel ------

OT  -  0000-00-00 00:00:00
Man putter sgut ikke ketchup i sådan en ret. retten lyder lækker men prøv med tomatpure eller friske tomater i stedet