Kineserret (nem)
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 42112 gange,
og udskrevet 676 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.5 (60 stemmer) |
|
Kommentarer KHA - 2005-01-01 01:01:01 God og nem ret. Bliver endnu nemmere hvis der anvendes en rest - kogt eller stegt kylling - uden skind. Saucen kan så tilberedes af bouillonterning/pasta. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne