Sauce:
Æbler i tern og hakkede løg svitses i smør sammen med lauerbær og hvidløg.
Karry, gurkemeje og hvedemel tilsættes og opsuges i fedtstoffet inden bouillon tilsættes og koges godt igennem.
Saucen sigtes og piskefløde tilsættes.
Skær gulerødder og porrerne i lange strimler og svits dem på panden uden at de tager farve og kom dem i sovsen.
kyllingen plukkes fri for skind og ben skæres i strimler og kommes i sovsen.
Serveres med løse ris.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.5
(59 stemmer)
Opskriften er vist 36249 gange, og udskrevet 508 gange.
Energi:
KJ total 13396 (3189 kcal)
KJ pr. Pers. 3349 (797 kcal)
Vægt ialt 3618 gram
Vægt pr. Pers. 904 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 370 KJ (88 kcal) Protein 5.3 gram Fedt 6.2 gram Kulhydrat 3.4 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
KHA - 0000-00-00 00:00:00 God og nem ret. Bliver endnu nemmere hvis der anvendes en rest - kogt eller stegt kylling - uden skind. Saucen kan så tilberedes af bouillonterning/pasta.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider