Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Kineserret (nem)

Kineserret (nem), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :


Kineserret (nem), billede 4 Kineserret (nem), billede 1 Kineserret (nem), billede 2 Kineserret (nem), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1600 gram Kylling hel 1 hel kylling vejer ca. 1200 gram og heraf er ca. 45% ben
4 Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
4 Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
Karry
Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
   
  Sauce:
1 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 laurbærblade
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 spsk. Karry, madras
1 spsk. Gurkemeje, stødt
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

5 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:

Kog kyllingen mør.

Sauce:
Æbler i tern og hakkede løg svitses i smør sammen med lauerbær og hvidløg. Karry, gurkemeje og hvedemel tilsættes og opsuges i fedtstoffet inden bouillon tilsættes og koges godt igennem. Saucen sigtes og piskefløde tilsættes.

Skær gulerødder og porrerne i lange strimler og svits dem på panden uden at de tager farve og kom dem i sovsen.

kyllingen plukkes fri for skind og ben skæres i strimler og kommes i sovsen.

Serveres med løse ris.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (59 stemmer)

Opskriften er vist 34368 gange,
og udskrevet 482 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

KHA  -  0000-00-00 00:00:00
God og nem ret. Bliver endnu nemmere hvis der anvendes en rest - kogt eller stegt kylling - uden skind. Saucen kan så tilberedes af bouillonterning/pasta.