Provolone (kugleformet ost fra Syditalien)120 g. Provolone (kugleformet ost fra Syditalien)
2
fed
hvidløg2 fed hvidløg
75
g.
pinjekerner75 g. pinjekerner
60
g.
sultanas60 g. sultanas
2
spsk.
rasp2 spsk. rasp
2
spsk.
hakket persille2 spsk. hakket persille
2
spsk.
hakket basilikum2 spsk. hakket basilikum
1
æg1 æg
salt salt
peber peber
Roulade: Roulade:
800
g.
kalvefilet eller inderlår800 g. kalvefilet eller inderlår
3-4
spsk.
hvedemel3-4 spsk. hvedemel
salt salt
peber peber
5
spsk.
olivenolie5 spsk. olivenolie
1
kvist
rosmarin1 kvist rosmarin
1
laurbærblad1 laurbærblad
2
dl.
rødvin2 dl. rødvin
500
g.
flåede tomater500 g. flåede tomater
Yderligere: Yderligere:
Køkkensnor Køkkensnor
Opskrift:
Osten skæres i små tern. Hvidløg pilles og presses. Begge dele blandes med pinjekerner, sultanas, rasp, persille og basilikum i skål. Ægget piskes sammen og røres i. Krydres med salt og peber. Kødet skæres i fire skiver og bankes let flade. Drys lidt mel henover og kom 1 spsk fyld på hvert kødstykke. Kødstykkerne rulles sammen og ombindes med køkkensnor. Krydres med salt og peber. Olien varmes og roulader kommes i sammen med rosmarinkvist og laurbærblad. Kødet brunes godt af på alle sider. Tilsæt rødvin og kog ind til det halve. Tomaterne befries for kerner og hakkes i mindre stykker. Tilsættes kødet og det hele koger ved svag varme under låg i ca. 30 min. Laurbærblad tages op, saucen sigtes og smages til med lidt salt og peber.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(3 stemmer)
Opskriften er vist 14791 gange, og udskrevet 193 gange.
Kommentarer
Inge - 2010-11-02 18:01:29 Denne opskrift, lyder super god.
Jeg har helt sikkert tænkt mig at prøve den :-).
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider