Bracciaole med hvidvin og rosiner

Bracciaole med hvidvin og rosiner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Diverse kalvekød

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :



Ingredienser:
8-10 tynde skiver kalvekød ( bankes med håndfladen så skiverne bliver meget tynde og så store som muligt )
 
1 stort bundt bredbladet persille.
 Pinjekerner der lige er ristede på panden.
 
1 håndfuld rosiner.
8-10 skiverskinke af en eller anden slags eller bacon
 Hvidvin
1 god håndfuld revet ost
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Bland alle ingredienserne undtaget kalvekød og skinke læg en skive skinke eller bacon på hver stykke kalvekød der er banket så flade som muligt uden at de går istykker. Læg smør de blandede ingredienser ud over alle kalvekødstykkerne. Rul derefter kødet til ruller og stik en tandstikker eller kødnål i kødet for at holde på faconen.

Brun rullerne i olie og tilsæt et glas vin ,og steg i ca 20 minutter med låg.

Server med frisk pasta eller en god salat . jævn evt.stegeskyen.

Retten kan varieres med forskelligt fyld og prøv f.eks rødvin og tomater istedet for hvidvin. eller Pesto ,soltørrede tomater ,bacon, hvidløg i tynde skiver og bøffelmozzarellaost.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (11 stemmer)

Opskriften er vist 16228 gange,
og udskrevet 395 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu