Havtaske med hjertemuslinger i ingefærsauce

Havtaske med hjertemuslinger i ingefærsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havtaske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.havtaskefilet u/skind og ben i stykker på 4*4 cm
500 g.friske hjertemuslinger
 
 Kogelage:
4 dl.fiskebouillon
1 dl.hvidvin
2 finthakkede skalotteløg
 
 Sauce:
2 finthakkede skalotteløg
1 tsk.friskhakket ingefær
0.5 dl.vindruekerneolie
3 spsk.sojasauce
1 tsk.koncentreret tomatpuré
 kogelage fra muslinger/fisk
2 tsk.finthakket syltet ingefær
2 spsk.sukkerlage fra sylt. ingefær
 salt
 peber
 lidtmajsstivelse
 
 Tilbehør:
4 forårsløg
4 nye gulerødder
1 mellemstor courgette
 løse ris
 
Opskrift:
Skrub muslingerne godt og læg dem i rindende koldt vand i en halv time, så sandet bliver skyldet ud af dem.

Kog ingredienserne til kogelagen op, og kom muslingerne i. Læg låg på og ryst gryden forsigtigt og kog til alle muslingerne har åbnet sig. Kassér alle ikke åbne muslinger!

Si muslingevandet gennem et fintmasket klæde. Tag muslingerne ud af skallerne og stil til side.

Si lagen og kog fiskestykkerne i lagen i 2-3 minutter. Tag dem op og stil til side og hold dem varme.

Til saucen svitses skalotteløg og frisk ingefær let i olien. Tilsæt soja, tomatpuré og den siede kogelage. Kog igennem, tilsæt de øvrige ingredienser, smag til og jævn saucen let.

Varm fisk, muslingerne og de let kogte grøntsager igennem i saucen og server med løse ris.





karakterer:
Opskriften er vist 12105 gange,
og udskrevet 284 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu