Arancine di riso
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Risene koges i saltvand 10 minutter, sigtes og afkøles. Risene røres sammen med smør, safran, parmesan og æg. Stilles kold. Kyllingeleveren renses og skæres i fine tern. Løg og hvidløg pilles og skæres i fine tern. Olien varmes og heri sauteres løg og hvidløg gylden. Tilsæt herefter kyllingelever, hakket kalvekød og ærter sammen med tomatpuré og hakkede krydderurter. Tilsidst hældes bouillon på og retten koger ved svag varme i 10-15 minutter. Krydr med salt og peber. Af rismassen formes små kugler på størrelse med mandariner. I midten af hver kugle laves en fordybning med fingeren og heri fyldes lidt af kødmassen. Åbningen lukkes igen. Olien opvarmes. Æg piskes sammen og kuglerne paneres i mel, æg og rasp. Bages i den hede olie til de er gyldne og ser dejlig sprøde ud.
|
|
Opskriften er vist 14779 gange,
og udskrevet 181 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne