Arancine di riso

Arancine di riso, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :



Ingredienser:
 Riskugler:
300 g.rundkornede ris
50 g.smør
1 anelse safran
3 spsk.reven parmesan
1 æg
 salt
 
 Fyld:
100 g.kyllingelever
0.5 løg
1 fedhvidløg
2 spsk.olivenolie
2 spsk.smør
75 g.hakket kalvekød
120 g.ærter
1 spsk.tomatpuré
0.5 tsk.friskhakket persille
0.5 tsk.friskhakket basilikum
0.5 tsk.friskhakket løvstikke
1.5 dl.hønsebouillon
 salt
 peber
 
 Yderligere:
 olie eller friturefedt til udbagning
2 æg
2-3 spsk.hvedemel
50 g.fin rasp
 
Opskrift:
Risene koges i saltvand 10 minutter, sigtes og afkøles. Risene røres sammen med smør, safran, parmesan og æg. Stilles kold. Kyllingeleveren renses og skæres i fine tern. Løg og hvidløg pilles og skæres i fine tern. Olien varmes og heri sauteres løg og hvidløg gylden. Tilsæt herefter kyllingelever, hakket kalvekød og ærter sammen med tomatpuré og hakkede krydderurter. Tilsidst hældes bouillon på og retten koger ved svag varme i 10-15 minutter. Krydr med salt og peber. Af rismassen formes små kugler på størrelse med mandariner. I midten af hver kugle laves en fordybning med fingeren og heri fyldes lidt af kødmassen. Åbningen lukkes igen. Olien opvarmes. Æg piskes sammen og kuglerne paneres i mel, æg og rasp. Bages i den hede olie til de er gyldne og ser dejlig sprøde ud.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 13851 gange,
og udskrevet 155 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu