Hajbøffer

Hajbøffer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : HajFisk - Sildehaj

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 sildehajbøffer
1 broccoli
2 små nye gulerødder med top
2 store champignoner
2 små babymajs
 
 Hvidvinssovs:
2-3 porrer
2-3 gulerødder
 smør
2.5 dl.hvidvin
5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Hajbøfferne skylles og steges i smør ca. 3 min. på hver side.

Hertil serveres en hvidvinssovs, der laves således: Porrer skæres i tynde ringe. Gulerødderne skæres i små stykker og svitses i smør. Tilsæt hvidvin. Dette koger til al hvidvinen er næsten fordampet. Piskefløde tilsættes, og sovsen koger videre i ca. 1 time. Grøntsagerne tilberedes.

Anrettes på tallerken med kogte grøntsager. 1 buket broccoli, 2 små nye gulerødder med top, 2 store smørstegte champignons, 2 små babymajs. Sovsen lægges på tallerkenen, samt resten serveres ved siden af i skål.





karakterer:
Opskriften er vist 24113 gange,
og udskrevet 626 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-11-22 18:19:26
Sovsen skal da forhåbentlig ikke koge 1 time efter piskefløden er tilsat ??

  -   2014-10-29 13:18:05
Denne sovs kan klart anbefales til mange typer fisk.