Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Vandbakkelsesdej

Vandbakkelsesdej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

KagerRet : Kager - Vandbakkelser Wales

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
100 g.smør/ margarine
2.25 dl.vand
100 g.hvedemel
3 æg
 
Opskrift:
Varm vand og smør, til smørret er smeltet, og rør melet i. Rør til dejen slipper grydens bund. Tag gryden fra varmen. Pisk æggene i et ad gangen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (40 stemmer)

Opskriften er vist 41107 gange,
og udskrevet 1084 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Jens kvist  -  2017-09-16 08:34:34
Er der et trick til at de ikke falder sammen ?

Louise  -  2014-12-26 18:03:41
Hvordan undgår man at de ik falder sammen når man tager dem ud??? De gør de altid hos mig nemlig :(

  -  2012-07-15 18:37:05
Super gode og super nemt. Lige til kaffen.. Mmmm ;-)

Bettina 1965  -  2011-08-14 12:01:53
Jeg har nu afprøvet denne skønne dej og den blev bare SUPER god. Dejen var mega tynd så troede ikke det ville lykkes, så jeg lavede bare en stor kage og der var til 6 - 8 personer. Og den lykkes jo så bare alligevel :-) 10 tal herfra.

Tania  -  2010-01-14 11:06:59
Hvor mange personer er der til i den blanding?

chanett  -  2008-12-10 14:37:08
hm... nemt og bekvemt - lige efter mit hoved:)

Diana og Bolette  -  2008-11-06 15:13:51
Hei det er bare en rigtig mega nice god opskrift. De bliver bare store og så den rigtig god. Men giv dem 200grader i ca 15 min. Vi takker til dig der har lavet opskriften:)

Karina  -  2007-02-23 12:43:11
det er fantastisk godt til kagemand med glasur og slik

  -  2007-02-18 09:05:14
hvor mange bliver der ud af dejen.

hans  -  2007-02-17 14:34:16
I skal ikke bruge flydende margarine. for det gør at dejen skeller.

mia  -  2007-02-17 14:32:54
æggene behøves ikke piskes i. Hellere at de røres i et ad gangen med en grydeske. For dejen kan være for tynd. så er det ikke til at sprøjte op. så falder de bare sammen

kasper  -  0000-00-00 00:00:00
man skulle lave den lidt støre men den er SUPER god

Gitte  -  0000-00-00 00:00:00
Husk at ovenen ikke må åbnes under bagningen så klapper de sammen, og erødelagte :-(

  -  0000-00-00 00:00:00
bages ved 160 C. i 40-45 min

chanette1975  -  0000-00-00 00:00:00
jeg kunne godt tænke mig at vide om hvor mange grader ovnen skal stå på og hvor lange vandbaggelser skal have i ovnen.