Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Indianerbøf

Indianerbøf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.hakket oksekød
2 løg
2 gulerødder
50 g.smør
2 dl.vand eller bouillon
1 lille ds. koncentreret tomatpuré
1-2 tsk.paprika
 salt
 peber
 
 Jævning:
2 spsk.hvedemel
4 spsk.vand
 


Opskrift:

Pil løgene og hak dem. Skræl gulerødderne og riv dem groft. Smelt smørret i en gryde og svits de hakkede løg og gulerødderne heri et par min. under omrøring. Tilsæt det hakkede oksekød og rør omhyggeligt, til kødet gryner og har skiftet farve.

Hæld vand eller bouillon ved og tilsæt tomatpuré og krydderier. Læg et tætsluttet låg på og lad retten snurre ved svag varme i ca. 15 minutter. Ryst eller rør en jævning af mel og vand og rør den i gryden. Lad retten koge ca. 10 minutter yderligere ved svag varme, smag til med krydderierne og servér retten rygende varm.

Servér retten med kartoffelmos, pasta eller ris. 1-2 porrer skåret i tynde ringe eller 1/4 groftrevet selleri kan tilsættes retten samtidig med eller i stedet for gulerødderne. Bouillonen og tomatpureen kan erstattes af 1 ds. flåede tomater.

Tips:

Kan fryses.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (9 stemmer)

Opskriften er vist 16862 gange,
og udskrevet 566 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

johnny sørensen  -  2011-03-08 19:13:38
god gammel opskrift fra 70erne. Børn elsker den. Top karakter herfa