Skinke og kartoffel i morneysauce

Skinke og kartoffel i morneysauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Kogt skinke

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Camilla Jakobsen

Indsendt :



Ingredienser:
1000 g.kartofler
4 gulerødder
1 løg
1 fedhvidløg
1 pakkekogte skinketern
 evt.citronsaft og hønsebouillon
 evt.basilikumblade
 
Opskrift:
Kartofler, gulerødder og løg skrælles og skæres i tern. Hvidløg finthakkes og dette bringes i kog, med løg-, gulerods- og kartoffelternene. Salt og peber kommes i. Man kan evt. bruge hønsebouillon med lidt citronsaft og basilikumblade i, i stedet for vand. Eller blot en af delene. Når det har kogt ca. 15-20 min. hældes det meste vand fra og morneysaucen og skinketernene kommes i og dette bringes i kog ganske kort. Herefter er retten færdig.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (5 stemmer)

Opskriften er vist 11590 gange,
og udskrevet 180 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Arne  -  0000-00-00 00:00:00
Der mangler en angivelse af mængden af mornaysauce?!