Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Italiensk festgryde

Italiensk festgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
2 porrer
400 g.tynde skinkestrimler
 olie
1.5 dl.hvidvin
2 dl.cremefraiche
2 tsk.lys fransk sennep
 salt
 peber
 nykogte pastasløjfer til 4 pers.
 klippet purløg
100 g.reven mozzarellaost
 evt. brød
 


Opskrift:

Porrerne snittes i tynde strimler og letsteger i olie uden at blive brune. Heri blandes skinkestrimler og hvidvin. Koges i ca. 5 min.

Creme fraiche, sennep, salt og peber blandes i og koger med i nogle minutter.

Den kogte pasta tilsættes og blandes let med saucen.

Servering:
Serveres med klippet purløg, revet ost og evt. brød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (12 stemmer)

Opskriften er vist 23978 gange,
og udskrevet 837 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Beth  -  2009-01-04 16:31:35
Uhm. Smager rigtig godt. Jeg brugte 150 gram paste, der var til 4 personer. Glemte dog at bruge mozzarellaosten; men det tog retten bestemt ikke skade af.


Ulrik  -  0000-00-00 00:00:00
Dette er en fabelagtigt ret, som jeg selv har lavet i mange år. Den er nem at lave og koster ikke meget. Jeg plejer at servere en salat til, af kinakål og æbler, vendt i en dressing af olivenolie med en spiseske hvidvins/esdragon-edikke og en teske fransk sennep.