Forreller med nye kartofler og Hollandaise- sauce

Forreller med nye kartofler og Hollandaise- sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Forel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
4 foreller eller små ørreder
 nye kartofler
 nye gulerødder med grøn top
1 brevHollandaise sauce
 mælk
 kryddersmør (smør m. persille basilikum)
 groft salt
2 dl.hvidvin
1 citron saften heraf
 
Opskrift:
Forellerne renses og hoved og hale skæres af. Kryddersmørret puttes inden i fiskene og de gnides på overfladen med groft salt. Forellerne ligges i et fad og hvidvinen og citronsaften hældes ved. Fadet dækkes med stanniol og forellerne stilles i ovnen i ca. 25. min ved 175 grader.

Imens koges kartofler, gulerødder og saucen tilberedes som anvist på pakken.

Forellerne serveres personvis.
Der serveres nye kartofler, nye gulerødder og Hollandaise-sauce til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (8 stemmer)

Opskriften er vist 20801 gange,
og udskrevet 556 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2008-01-15 15:10:02
"FLOT" opskrift på Hollandaisesauce!

Hanne Skou  -  0000-00-00 00:00:00
det kan man vel dårligt kalde en påskrift på hollandaisesaue