Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Indbagt svinekød i sur-sød sovs

Indbagt svinekød i sur-sød sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :


Indbagt svinekød i sur-sød sovs, billede 4 Indbagt svinekød i sur-sød sovs, billede 1 Indbagt svinekød i sur-sød sovs, billede 2 Indbagt svinekød i sur-sød sovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Marinade:
10 spsk.soya sauce
 Peber
 
1000 g.svinekam
1 æg
 kartoffelmel
 
 fritureolie
 
1 rød peber
1 grøn peber
100 g.gulerod
300 blegselleri
300 blomkål
300 g.ananas
4 fedhvidløg
0.5 dl.olie
 
8 spsk.ketchup
5 spsk.sukker
2 tsk.salt
2 tsk.soya sauce
5 tsk.eddike
 
500 g.nudler
 
Opskrift:
Skær svinekødet i tern og læg det i marinaden i ca. 30 min.

Tag kødet op og afdryp det, vend det først i ægget og herefter i kartoffelmelet. Frituresteg styk for styk i en gryde m. ca. 2 l. salatolie.

Snit grøntsagerne fint, og steg dem i olie i en anden gryde el. wok i ca. 3 min.

Tilsæt ketchup, hvidløg, sukker, salt, soya og til sidst eddike. Vend kødet i til allersidst.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (18 stemmer)

Opskriften er vist 60888 gange,
og udskrevet 1138 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Nicolas  -  2013-02-09 19:34:36
Hej, lavede din opskrift. Der gik ganske vidsr ild i gryden med olie, da jeg er nybegynder med madlavning, men det smagte dejligt:)

viksen  -  2010-12-06 11:45:35
det kan måske også være pænt lige meget om, ketchup stammer fra kina eller ej, bare retten er god!!!!

  -  2010-11-16 14:54:45
Ganske forkert lene..!! Har venner fra Kina, og ketchup er ikke oprindelig derfra!!!

Lene  -  2010-05-29 09:21:11
Ketchup er faktisk opprinnelig fra Kina, det ble faktisk brugt til retter med fisk aller første gang. ketchup betyr egentlig sauce på kinesisk ;-)

  -  2010-02-01 09:49:01
den her opskrift er super god... jeg har brugt den mange gange og manden er helt vild med den

Bjørg  -  2009-11-05 20:28:42
Jeg syntes at opskriften er rigtig god! Og til Bølle: så er det altså meget almindeligt at bruge ketchup i sur-sød sovs, også for kinesere!

Bølle  -  2008-03-27 17:03:48
Jeg tvivler på at Kineserne putter ketchup i deres mad.