Edderfugl i fad

Edderfugl i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svømmefugle - Edderfugl

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 Edderfuglebryst
4 skiver Bacon
5 dl.Mælk eller fløde
 Ribsgele
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Brun kødet på en tør pande Drys med salt og peber Ombind dem med et stykke bacon Læg dem i et fad og tilsæt mælk eller fløde Anbring dem i ovnen i ca. en time Si væden, der jævnes og smages til med et par skefulde ribsgele, evt. tilsættes der lidt kulør. Serveres med : Hvide kartofler og salat


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (15 stemmer)

Opskriften er vist 20192 gange,
og udskrevet 753 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Stenn- Ove  -  2019-02-20 17:40:46
Hvilken temperatur skal edderfuglene ha i ovnen

anders  -  2012-03-04 08:35:36
kender du ikke en jæger

Lillemor  -  2011-10-29 06:21:22
Hvor får i edderfugle fra? Har aldrig set dem i nogen butikker.. øv

  -  2009-05-09 17:08:18
det mangler varme grader på hvad ovnen skal stå på..

lw  -  0000-00-00 00:00:00
Bliver god når retten krydderes med rosmarin. Mangler angivelse af hvor varm ovnen skal være. Har selv haft ovnen til at være 180 grader varm.