Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Edderfugl i fad

Edderfugl i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : SvømmeFugle - Edderfugl

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 Edderfuglebryst
4 skiver Bacon
5 dl.Mælk eller fløde
 Ribsgele
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Brun kødet på en tør pande Drys med salt og peber Ombind dem med et stykke bacon Læg dem i et fad og tilsæt mælk eller fløde Anbring dem i ovnen i ca. en time Si væden, der jævnes og smages til med et par skefulde ribsgele, evt. tilsættes der lidt kulør. Serveres med : Hvide kartofler og salat




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (13 stemmer)

Opskriften er vist 18341 gange,
og udskrevet 723 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Stenn- Ove  -  2019-02-20 17:40:46
Hvilken temperatur skal edderfuglene ha i ovnen


anders  -  2012-03-04 08:35:36
kender du ikke en jæger


Lillemor  -  2011-10-29 06:21:22
Hvor får i edderfugle fra? Har aldrig set dem i nogen butikker.. øv


  -  2009-05-09 17:08:18
det mangler varme grader på hvad ovnen skal stå på..


lw  -  0000-00-00 00:00:00
Bliver god når retten krydderes med rosmarin. Mangler angivelse af hvor varm ovnen skal være. Har selv haft ovnen til at være 180 grader varm.