Hanebryst med glaseret rodfrugter og pasta

Hanebryst med glaseret rodfrugter og pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Hane

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Hanebryst
 Gulerod
 løg
 hvidløg
 frisk løvstikke
 lidtolie
1 sjatsoja
 
 forkogt pasta
0.5 spsk.Maizena
1.5 dl.Bouillonen tilsættes
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skindet fjernes fra brystkødet, det rene kød skæres nu i tynde skiver. Gulerod og løg skæres i tynde strimler, hakket hvidløg samt frisk løvstikke ligeledes hakket. Det hele blandes med lidt olie og en sjat soja, trækker heri godt 10 minutter.

En pande med lidt kant varmes op til den er rygende varm, kylling og urter tilsættes, ristes godt i 3 minutter. Den forkogte pasta tilsættes sammen med lidt Maizena (denne pudres over kyllingen) godt ½ spsk. Bouillonen tilsættes 1½ dl. Retten glaseres og serveres straks med fintsnittede løg eller porre toppe. Husk at smage til med lidt salt og peber.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10425 gange,
og udskrevet 111 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu