Æggeomelet

Æggeomelet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Omelet

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Æggeomelet, billede 4 Æggeomelet, billede 1 Æggeomelet, billede 2 Æggeomelet, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
8 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
4 spsk. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
3 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
4 Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
125 gram Mozzarella 45+ kugle (den friske) 1 kugle frisk mozzarella vejer ca. 125 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Pisk mælk, æg, salt og peber sammen. Hak tomater og forårsløg groft og skær mozzarellaen i tern 1x1 cm. Bland det i æggemassen. Smelt fedtstoffet og steg omeletten ved svag varme.

Server med brød og friskklippet basilikum.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (158 stemmer)

Opskriften er vist 200926 gange,
og udskrevet 1761 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 6816 (1623 kcal)
KJ pr. Pers. 3408 (811 kcal)
Vægt ialt 1470 gram
Vægt pr. Pers. 735 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 463 KJ (110 kcal)
Protein 7.6 gram
Fedt 7.6 gram
Kulhydrat 3.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Lise  -  2016-10-02 12:44:41
Nem opskrift. Superlækker omelet. Et hit her i hytten :-)

Jakob   -  2016-02-18 20:02:00
Efter første mislykkede forsøg på panden , så røg næste forsøg i en bradepande og fik Ca 25 min i ovnen ved 200 grader . mums

Dennis   -  2015-02-28 17:23:01
Jeg prøvede at lave den og den var god. Dog har jeg et problem. Min blev scramlet da jeg synes det virkede som om det begyndte at brænde på. Jeg brugte svag varme (4) og godt med smørelse på panden. Hvordan laver man den som en kage. Altså fast form. Er det bare at lade den køre på 4 og så lade være med at røre?

Mig:)  -  2014-02-10 08:15:44
Den smager vildt godt! Jeg laver dog omeletten først uden noget og så læger jeg fyldet på til sidst. Så får det mere smag!!:D

Maria  -  2013-03-08 14:23:34
Super lækker og nem opskrift. Dog er det vel bare en æggekage med tomat og forårsløg ?

yvonne  -  0000-00-00 00:00:00
jeg har en fantastisk opskriftpå omelet med tomater og pølser det lyder sikmert ikke så lækert men det er det! her er den: 1 tomat, 10 pølser, 5 æg og en lille smule tandoni så vær så god at komme igang!

Pernille  -  0000-00-00 00:00:00
man kan også lave den med en masse små omeletter lækkert

Randi  -  0000-00-00 00:00:00
Smager faktisk rigtig godt.