Æggeomelet næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
8 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
4 spsk. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
3 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
4 Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
125 gram Mozzarella 45+ kugle (den friske) 1 kugle frisk mozzarella vejer ca. 125 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 6816 (1623 kcal)
KJ pr. Pers. 3408 (811 kcal)
Vægt ialt 1470 gram
Vægt pr. Pers. 735 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 463 KJ (110 kcal)
Protein 7.6 gram
Fedt 7.6 gram
Kulhydrat 3.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)