Penne alla Fiorentina

Penne alla Fiorentina, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.frisk spinat skyllet grundigt befriet for stilke og hakket
 eller 500 g. frossen spinat
500 g.penne
200-250 g.Ricotta, friskost
2-4 fedhvidløg finthakket
 parmesanost
 olivenolie
 
Opskrift:
Kog pastaen i rigeligt med saltet vand. Mens pastaen koger, dampes spinaten. Når den er dampet, tages den op ad gryden, og vandet presses blidt fra. Det finthakkede hvidløg svitses let i olivenolie i spinatgryden. Spinaten tilsættes og ricotta røres i. Smag til med salt og peber. Den færdigkogte pasta vendes i spinaten, som serveres rygende varm med friskrevet parmesanost.





karakterer:
Opskriften er vist 11789 gange,
og udskrevet 176 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu