Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Jägerschnitzel

Jägerschnitzel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveschnitzler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.kalveschnitzler
2 sammenpiskede æg
1.25 dl.rasp
 olie
60 g.bacon ( i tern)
120 g.løg ( hakket)
240 g.champignon (i skiver)
1 spsk.tomatpure
1.25 dl.vand
1.25 dl.tør vin
 lidttimian
 peber
 salt
0.5 tsk.paprika
1 spsk.persille
2 spsk.cremefraiche
 


Opskrift:

Varm olien i en stor pande over middel høj varme. Bank schnitzlerne med en kød hammer så de bliver flade. Krydr kødet med salt og peber, vend dem i sammenpisket æg og så i rasp. Steg kødet gyldenbrunt på pande ( 1-2 min. på hver side). Tag kødet af panden og læg det på fedtsugende papir (køkkenrulle el. lign.) Hold kødet varmt i ovnen mens saucen laves ( jeg vil foreslå 75 - 100 grader celsius).

Sauter (steg under omrøring) bacon tern og løg gyldne. Tilsæt tomat pure og champignon og sauter ved lav varme. Tilsæt vin, vand og krydderier; lad saucen simre i 5 min. Rør cremefraichen i. Hældes over schnitzel lige før serveringen.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (41 stemmer)

Opskriften er vist 31525 gange,
og udskrevet 1120 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

aage petersen  -  2017-07-15 12:52:30
Fantastisk lækker. Dog foretrækker jeg den uden tomatpure'. Men den er absolut en succes


claus  -  2008-01-18 20:01:45
God ret man kan også bruge skinkeschnitzler istedet for klaveschnitzler


lise  -  2007-05-06 14:18:35
lav sovsen først, så glem alt om ovnen


Sixer  -  0000-00-00 00:00:00
Det er en af mine favorit retter. Jeg syntes nu hverken at sovsen er "vandet" eller at det smager af hvidvin. Men nu bruger jeg selvfølgelig også rødvin til retten. Jeg giver pjuske ret, på med nogle flere point


pjuske  -  0000-00-00 00:00:00
jeg synes det er synd opskriften ikke har fået bedre karakter, den er virkelig køn, dog vil jeg anbefale at bruge fløde istedet for vin, jeg synes sovsen smager vandet, men det er jo en smag sag. men på med nogle flere point. TAK


Heidi  -  0000-00-00 00:00:00
Det er totalt spild af penge at købe lækre kalve schnitzler til denne ret. Det smager frygeteligt med den sovs til - det smager bare af hvidvin og vand endda selvom man tilfører ekstra krydderier. Og så er det en MEGET tynd sovs.