Lammebov i kokos og ananassauce

Lammebov i kokos og ananassauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Ukendt oprindelseslandKilde : FDB

Indsendt :



Ingredienser:
1 lammebov
1 hakket løg
2 spsk.mild karrypasta
2 dl.kokosmælk
2 dl.bouillon
200 g.ananas
1 spsk.fishsauce eller soya
 
Opskrift:
Kødet skæres fra benet og skæres i 3 – 4 cm store tern. Kødet svitses i en gryde sammen med løg og hvidløg. Karrypasta, kokosmælk og bouillon tilsættes. Kødet simrer under låg i ca. 1 time. Ananasen skæres i tern og varmes i saucen, der smages til med fishsauce.

Forslag til tilbehør:
Dampede haricots verts, dampende varme ris samt lune pitabrød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 6059 gange,
og udskrevet 196 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu