Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammebov i kokos og ananassauce

Lammebov i kokos og ananassauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Ukendt oprindelseslandKilde : FDB

Indsendt :





Ingredienser:
1 lammebov
1 hakket løg
2 spsk.mild karrypasta
2 dl.kokosmælk
2 dl.bouillon
200 g.ananas
1 spsk.fishsauce eller soya
 


Opskrift:

Kødet skæres fra benet og skæres i 3 – 4 cm store tern. Kødet svitses i en gryde sammen med løg og hvidløg. Karrypasta, kokosmælk og bouillon tilsættes. Kødet simrer under låg i ca. 1 time. Ananasen skæres i tern og varmes i saucen, der smages til med fishsauce.

Forslag til tilbehør:
Dampede haricots verts, dampende varme ris samt lune pitabrød.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 5417 gange,
og udskrevet 168 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu