Kalvekrebinetter med ovnstegte, sprøde grønsager
Hovedingrediens : Kalvekød - Hakket kalvekød Kilde : Kødbranchens Fællesråd Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tænd ovnen på 225 grader.
Skræl kartofler og knoldselleri og skær sellerien i tern på 1x1 cm og kartoflerne i både.
Bland dem sammen med olivenolie og rosmarinblade i et stort ildfast fad eller i en bradepande og bag dem i ovnen til de er sprøde og møre ca. 40 minutter.
Form det hakkede kalvekød til 4 krebinetter ca. 1½ cm. tykke. Bland mel, salt og peber i en tallerken og vend krebinetterne i blandingen. Varm en pande og lad smør og olie blive gyldent på panden ved god varme. Brun krebinetterne 1 minut på hver side. Skru ned og steg krebinetterne færdige i ca. 5 minutter, til de er gennemstegte. Kødsaften skal være klar og ikke lyserød. Kasser stegefedtet. Bland en dip i en passende skål af syrnet fløde 9%, sennep, brun farin, et drys salt og fint hakket persille. Rør forsigtigt rundt og server dippen til retten. Tips: Grove grønsager kan skrælles dagen før og opbevares i en lukket beholder eller pose i køleskabet til næste dag. Kartofler skal opbevares i en skål med vand i køleskab. |
|
Opskriften er vist 37035 gange,
og udskrevet 521 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-07-25 17:04:46 det er karbonader ikke krebinetter. i krebinetter er der brød opløst i mælk anonym - 2005-01-01 01:01:01 persilledippen er god men ellers add |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne