Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pikant kalkun

Pikant kalkun, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : FruB

Indsendt :





Ingredienser:
6-800 g.kalkunbryst
50-75 g.smør
500 g.spinat (frisk el. frossen)
150-200 g.Cheasy flødeost med krydderurter
2 porrer eller 4-5 gulerødder
 salt
 peber
150 g.bacon
2.5 dl.fløde
 


Opskrift:

Smelt ca. 50 g smør gyldent og brun kalkunbrystet pænt på alle sider på en pande eller i stegegryde. Krydr med salt og peber. Tag brystet op og skær dybe revner på langs i brystet. Kom flødeost i revnerne. Skyl den friske spinat grundigt, fjern de groveste stilke og damp spinaten få minutter i resten af smørret, spinaten skal blot lige "falde sammen". Bruges frossen spinat følges opskriften på pakken. Læg spinaten i bunden af et smurt, ovnfast fad eller bradepande. Skyl porrer eller rens gulerødder og skær dem i skiver. Læg dem oven på spinaten. Læg kalkunbrystet i fadet og dæk kødet med baconskiver. Hæld fløde ved. Sæt retten i ovnen ved 200 grader i ca. 1 time eller til kødet er gennemstegt. Servér retten med pasta eller løskogte ris.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (37 stemmer)

Opskriften er vist 22820 gange,
og udskrevet 872 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2009-02-20 12:52:59
elsker den her opskrift! "sovsen" eller underlaget er mega lækkert med spaghetti til! mums


Anja  -  2009-01-08 10:18:36
Den smagte super lækkert og var ikke særlig tidskrævende. Hvis man vil have den mere fedtfattig kan man dække den med parmaskinke istedet for bacon - det smager ligeså godt.


Anja  -  2008-09-06 08:20:48
Jeg mener nok, at ordet Pikant i navnet på denne ret kommer af Buko Pikant flødeost. Så selv opskriften i 2005 i forbindelse med en Buko Pikant flødeost pakke (rød). Det smager utrolig lækkert med netop denne flødeost også :)


Frk Guldkorn  -  2007-08-16 20:35:42
Kæft det var godt, og heller ikke specielt svært:) Tager hellere ikke ret lang tid at forberede. Vi fik kartofler i ovnen til, nu hvor ovnen alligevel var tændt. MM!:D


Bethina  -  2007-07-04 20:16:36
SMAGTE SKØNT. Brugte 1/2 frisk+1/2 frossen spinat. Helt ok. Brugte ris den ene dag og pasta med spinat den anden. Lækkert begge dele...


Dagmar  -  0000-00-00 00:00:00
Superlækker!!


Berit:  -  0000-00-00 00:00:00
Smagte virkelig godt