Kalveschnitzel med ostegratineret tomat-courgettefad

Kalveschnitzel med ostegratineret tomat-courgettefad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveschnitzler

Ukendt oprindelseslandKilde : Kødbranchens Fællesråd

Indsendt :     

Ingredienser:
 Kalveschnitzel:
400 g.kalveschnitzel (i ca. 1 cm tykke skiver)
1 æg
1 dl.rasp
2-3 spsk.smør
 
 Ostegratineret fad:
1 løg
1 fedhvidløg
1 spsk.olivenolie
6 tomater
1 courgette
4-5 kvistetimian
1-2 tsk.balsamico-eddike
1 dryssukker
50 g.reven ost
 
Opskrift:
Kalveschnitzel
Vend schnitzlerne i sammenpisket æg og så i rasp krydret med salt og friskkværnet peber. Varm en pande eller to og lad smørret blive lysebrunt på panden. Steg nu schnitzlerne ved middelvarme i smørret. De skal have 3 minutter på hver side, hvis de skal være rosa indvendigt. Og skal de være gennemstegte, skal de have 4 minutter på hver side.

Ostegratineret fad
Tænd for grillen i ovnen. Pil og hak løget og hvidløgsfedet og svits dem i olie i en gryde. Skær de 4 af tomaterne og courgetten ud i tern, ca. 2x2 cm og kom dem også i gryden. Tilsæt timianblade og lad det hele småkoge i 5 minutter. Smag så til med salt, peber, balsamico-eddike og et drys sukker.

Kom hele grydens indhold i et ildfast fad. Skær de sidste to tomater i pæne skiver og anret dem øverst i fadet og drys med ost. Sæt fadet i ovnen og lad retten blive gylden under grillen.





karakterer:
Opskriften er vist 12722 gange,
og udskrevet 299 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu