kalveschnitzel (i ca. 1 cm tykke skiver)400 g. kalveschnitzel (i ca. 1 cm tykke skiver)
1
æg1 æg
1
dl.
rasp1 dl. rasp
2-3
spsk.
smør2-3 spsk. smør
Ostegratineret fad: Ostegratineret fad:
1
løg1 løg
1
fed
hvidløg1 fed hvidløg
1
spsk.
olivenolie1 spsk. olivenolie
6
tomater6 tomater
1
courgette1 courgette
4-5
kviste
timian4-5 kviste timian
1-2
tsk.
balsamico-eddike1-2 tsk. balsamico-eddike
1
drys
sukker1 drys sukker
50
g.
reven ost 50 g. reven ost
Opskrift:
Kalveschnitzel
Vend schnitzlerne i sammenpisket æg og så i rasp krydret med salt og friskkværnet peber. Varm en pande eller to og lad smørret blive lysebrunt på panden. Steg nu schnitzlerne ved middelvarme i smørret. De skal have 3 minutter på hver side, hvis de skal være rosa indvendigt. Og skal de være gennemstegte, skal de have 4 minutter på hver side.
Ostegratineret fad
Tænd for grillen i ovnen. Pil og hak løget og hvidløgsfedet og svits dem i olie i en gryde. Skær de 4 af tomaterne og courgetten ud i tern, ca. 2x2 cm og kom dem også i gryden. Tilsæt timianblade og lad det hele småkoge i 5 minutter. Smag så til med salt, peber, balsamico-eddike og et drys sukker.
Kom hele grydens indhold i et ildfast fad. Skær de sidste to tomater i pæne skiver og anret dem øverst i fadet og drys med ost. Sæt fadet i ovnen og lad retten blive gylden under grillen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 11170 gange, og udskrevet 281 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider