Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Winerbrødsstang

Winerbrødsstang, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

KagerRet : Kager - Wienerbrød - Winerbrød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 portionwienerbrøds dej
 
1 portioncreme
 
 
 Pensling:
 Sammenpisket æg
 
 Drys / Pynt:
 Hakkede mandler eller nødder
 Tesukker
 


Opskrift:

Tilbered cremen (ligesom til spandauere) Del dejen i to dele og udrul hvert stykke til en aflang firkant, ca. 15x40 cm. På et meldækket bord. Læg dejstykkerne på et bageplade beklædt med bagepapir. Fordel cremen i en stribe midt på dejen - dog ikke helt ud til enderne. Sæt ovnen på 225 grader. Fold langsiderne af dejen ca. 1/3 ind mod midten og tryk godt sammen. Lad wienerbrødsstængerne hæve i ca. 20 minutter. Pensl med sammenpisket æg, drys med hakkede mandler/nødder og tesukker og bag wienerbrødsstængerne i ca. 20 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.2    (8 stemmer)

Opskriften er vist 17406 gange,
og udskrevet 186 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Henrik Petersen   -  2018-01-03 19:32:41
Må indrømme kan bedst lide Remonce med Marzipan også gode til jeres opskrifter


tommy  -  2010-10-27 12:09:54
opskriften på winerbrødsdej findes hvis i søger på winerbrød der er grund opskriften på dejen og ja man bruger grunddejen til alle slags winerbrød dejen kan med rette laves i store mængder og fryses ned o potions størelser MVH T


carina-sj  -  2009-08-12 16:19:22
uhm .. bedere beskrivelse af indgridienser?


  -  2008-04-19 21:32:15
fedt nok man får af vide hvad fyldet er er der ingen der har en ordenlig opskrift som den fødselsdagskringle prøv hellere den =D


kurt  -  2008-02-14 01:19:47
Er det Winerbrøds dej på dåse? er der ikke nogen der har en rigtig opskrift?


susan  -  2007-10-16 10:06:38
Og hvad skal man så lige bruge denne halv færdige opskrift til??????