Winerbrødsstang

Winerbrødsstang, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Stang

KagerRet : Kager - Wienerbrød - Winerbrød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 portionwienerbrøds dej
 
1 portioncreme
 
 
 Pensling:
 Sammenpisket æg
 
 Drys / Pynt:
 Hakkede mandler eller nødder
 Perlesukker/Tesukker
 
Opskrift:
Se opskrift på wienerdej her

Se opskrift på cremen her

Del dejen i to dele og udrul hvert stykke til en aflang firkant, ca. 15x40 cm. På et meldækket bord.

Læg dejstykkerne på et bageplade beklædt med bagepapir. Fordel cremen i en stribe midt på dejen - dog ikke helt ud til enderne. Sæt ovnen på 225 grader.

Fold langsiderne af dejen ca. 1/3 ind mod midten og tryk godt sammen. Lad wienerbrødsstængerne hæve i ca. 20 minutter.

Pensl med sammenpisket æg, drys med hakkede mandler/nødder og tesukker og bag wienerbrødsstængerne i ca. 20 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 20191 gange,
og udskrevet 274 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.2    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-01-03 19:32:41
Må indrømme kan bedst lide Remonce med Marzipan også gode til jeres opskrifter