Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kylling i sursød sovs

Kylling i sursød sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt :


Kylling i sursød sovs, billede 4 Kylling i sursød sovs, billede 1 Kylling i sursød sovs, billede 2 Kylling i sursød sovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.kyllingefilet
10 cherrytomater
1 løg
0.5 agurk
1 lille dåse ananas
 salt
 peber
 
 Sovs:
2 spsk.rødvinseddike
2.5 spsk.sukker
1 tsk.tomatpure
1.5 dl.appelsinjuice
1 dl.vand
0.5 tsk.stødt ingefær
 
 Jævning:
1.5 tsk.maizena
2 spsk.vand
 


Opskrift:

Kyllingekødet skæres i strimler og svitses på panden i olie. Tilsæt salt, peber og det hakkede løg. Lad det simre en lille smule og tilsæt agurk, tomat og ananas. Rør forsigtigt, så grøntsagerne ikke går i stykker.

Sovsen laves, hældes over kødblandingen og det hele koges op et par minutter.

Serveres f.eks. med ris til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (43 stemmer)

Opskriften er vist 80325 gange,
og udskrevet 2775 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Maria  -  2011-09-07 13:34:34
Kanon opskrift :D Jeg brugte basmati ris som tilbehør, vildt lækkert :) - jeg synes sovsen bliver bedst når man starter med at koge vand og tomatpure op.


Sarah  -  2008-10-29 19:57:29
ret godt. jeg brugte frisk ananas og frisk ingefær- superlækkert.


lise lykke  -  2008-08-14 19:45:55
en super god, sund, billig , nem og hurtig ret. det bliver en af vores favoritter fremover. selv ungerne jublede over maden. jeg serverede løse ris og en gryde kogte grønsager til. UHM


inge  -  2007-05-03 21:07:33
ingefär ville jeg bruge frisk fint revet


Joy  -  0000-00-00 00:00:00
en rigtig fin sovs, til den gode kok