Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Flødekartofler i fad

Flødekartofler i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Flødekartofler i fad, billede 4 Flødekartofler i fad, billede 1 Flødekartofler i fad, billede 2 Flødekartofler i fad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
4 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Opskrift:
Kartoflerne skrælles og skæres i skiver og lægges i et ovnfast fad.

Hæld fløden over og krydr med salt og peber.

Sættes i ovnen 1 time ved 200 grader C. alm. ovn.

Beskrivelse:
Se kokkens farvoritopskrift på Flødekartofler

karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (118 stemmer)

Opskriften er vist 228267 gange,
og udskrevet 3564 gange.
Energi:
KJ total 9408 (2240 kcal)
KJ pr. Pers. 2352 (560 kcal)
Vægt ialt 1400 gram
Vægt pr. Pers. 350 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 672 KJ (160 kcal)
Protein 2.0 gram
Fedt 11.1 gram
Kulhydrat 14.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2012-09-22 11:46:58
kan de laves uden fad

Signe  -  2011-07-13 13:43:26
Det smager fantastisk :D

  -  2010-07-05 19:00:33
hvad er det på billede nr. 3

mona  -  2009-12-29 22:02:21
puha løg i , det gjorde min mor altid derfor kunne jeg ikk fordrage flødekartofler indtil jeg smagte min svigerindes, hun laver det uden løg men med mornaysovs og fløde og salt og peber, det smager bare himmelsk:D

JOC  -  2008-10-24 17:06:10
Synes også helt klart at et almindeligt løg skåret i tynde halve ringe er et must. Jeg plejer at lægge det lagvis: løg,kartofler, salt, peber og så igen et nyt lag osv. og til sidst hælder jeg fløden over.

pernille  -  2007-10-03 11:48:51
man kan lave en blandning af creme fraich 18% og piskefløde smag den godt til med salt og peber og gnid evt. fadet med lidt hvidløg mellem kartoffelrækkerne lægges en række med let dampet broccoli det er også guf

sara  -  2007-09-30 15:09:05
lidt mozarell ost på og det smager bare så lækkert

lotte  -  2007-09-22 15:03:37
jeg kommer ikke løg i da manden ikke kan lide løg, men så kommer jeg lidt hvidløgspulver på og det giver også smag

Victoria  -  2007-08-02 10:41:06
Tilføjelse til mangelslisten: et almindeligt hvidt løg!

Heidi  -  2007-06-06 14:39:40
Kedeligt! Der mangler hvidløg, muskatnød og ikke mindet revet ost

cecili  -  2007-04-17 23:12:19
prøv evt at drysse lidt timan henover.. det giver også en dejlig smag

Malene  -  2007-04-15 18:58:28
er ved at lave det nu ;)

pia  -  2007-04-13 21:24:59
smager super med lidt revet muskat i, det gør vi altid

Helle  -  2007-02-07 10:15:34
Meget lækre. Et løg i ringe mellem kartoflerne, det giver en fantastisk smag.

Michelle  -  2007-01-21 08:51:00
denne mad ser dejlig ud, den vil jeg prøve at lave, du burte sætte flere retter ind....!

  -  2007-01-18 11:12:17
fed hvidløg i og revet muskatnød på

Bjarne  -  2007-01-18 11:11:10
det skal 4 de

emma  -  0000-00-00 00:00:00
den skal vi ha til aftensmad

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Mængden burde være nok til 4, men 2 sultne mandfolk kan nu godt spise denne portion alene :D

Anna  -  0000-00-00 00:00:00
tilføj gerne et par fed hvidløg, det gør underværker for smagen