Vitello tonato

Vitello tonato, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelårtunge

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :     

Ingredienser:
800 g.kalvelårtunge
10 peberkorn
5 laurbærblade
1 ds.Tun i vand
1 citron
3 ansjoser
3 spsk.Kapers
0.5 løg
2 æggeblommer
1.5 dl.olivenolie
2 spsk.sennep
1 bdt.persille
 lidtsalt
 
Opskrift:
Kog lårtungen i vand tilsat peberkorn, laurbærblade og salt ca. 50 min. køl kødet ned og gem lidt kalvesuppe til tunsaucen. I en blender kommes ansjoser, kapers, løg, æg, sennep, blend og tilsæt langsomt olien, tilsidst kalvesuppen der tilsættes så den hverken bliver for tyk eller tynd. Rør et ½ bundt hakket persille i saucen og hæld det over tyndtskårne skiver af lårtungen. Pynt med duske af persille og citron. Server med solmodne tomater og sorte oliven.





karakterer:
Opskriften er vist 23979 gange,
og udskrevet 745 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-04-29 22:04:49
Der står ikke noget om hvornår tunen skal i?