Tusindbøf

Tusindbøf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
400 g.hakket oksekød
 olie
4 skiverbacon
2 løg
0.25 hvidkålshoved
8 tørrede tomater
2 fedhvidløg
 salt
 peber
 vand
 
Opskrift:
Svits kødet i olie, hak løgene og skær baconen fint og svits det med til slut. Skær hvidkålen og de tørrede tomater i fine tern og tilsæt dem til kød og løg samtidig med at der dæmpes for varmen. Tilsæt hvidløg, salt, peber og et par kopper vand og kog retten i ca 1/2 time. Ved så lang tids behandling af kålen begynder man at fremprovokere nogle interessante kemiske forbindelser fra kålen, som står uhyre godt til de tørrede tomater. Serveres med kogt spagetti.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (9 stemmer)

Opskriften er vist 16300 gange,
og udskrevet 277 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Diakos  -  2013-12-29 17:04:09
Taget fra Kogebog for Fattigrøve.

Annette  -  0000-00-00 00:00:00
Denne opskrift stammer fra "Kogebog for fattigrøve".