Karrycouscous med safran og friterede nudler

Karrycouscous med safran og friterede nudler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Nudler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
300 g.couscous
200 g.tynde strimler grønsager
 krydderurter
50 g.kogte kolde æggenudler
 karry
 safran
 smør
 olie
 
Opskrift:
Kom couscous i en gryde og hæld kogende vand over og lad den trække i 4 min. og tilsæt smeltet smør med karry og safran. Rør rundt, til grynene er løse. Lynsteg de rå grønsager i meget hed olie og bland det med couscous og de hakkede krydderurter. Til sidst friteres de kolde nudler i meget varm olie i ca. 10 sekunder og lægges oven på retten.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8979 gange,
og udskrevet 156 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu