Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Karrycouscous med safran og friterede nudler

Karrycouscous med safran og friterede nudler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Nudler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
300 g.couscous
200 g.tynde strimler grønsager
 krydderurter
50 g.kogte kolde æggenudler
 karry
 safran
 smør
 olie
 


Opskrift:

Kom couscous i en gryde og hæld kogende vand over og lad den trække i 4 min. og tilsæt smeltet smør med karry og safran. Rør rundt, til grynene er løse. Lynsteg de rå grønsager i meget hed olie og bland det med couscous og de hakkede krydderurter. Til sidst friteres de kolde nudler i meget varm olie i ca. 10 sekunder og lægges oven på retten.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8143 gange,
og udskrevet 144 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu