Blæksprutter i bøftomat og chili

Blæksprutter i bøftomat og chili, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Bløddyr - Blæksprutte

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.blæksprutter
1000 g.bøftomater
2 dl.hvidvin
0.5 dl.olivenolie
2 løg
0.25 bdt.frisk oregano
3 kvisttimian
100 g.smør
1 bdt.frisk basilikum
2 små tørrede chilier uden kerner
 
Opskrift:
Blæksprutterne bankes og skæres i grove stykker. Olivenolien kommes i en tykbundet gryde, hvor hvidløg, timian, løg og chili tilsættes. Når olien er varm, kommes blæksprutterne i og sauteres af. Tilsæt hvidvin, og lad det koge ind til det halve. Befri tomaterne for skind, og skær dem i grove stykker. Kom tomaterne i gryden, og lad det småsimre i ca. 20 min. Retten smages til med koldt smør, salt og peber samt den friskhakkede basilikum og oregano. Serveres evt. med bulgur ved siden af.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 14758 gange,
og udskrevet 477 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Marianne  -  2010-04-12 16:49:44
Hva menes med "sauteres af" her? Skal den blive i gryden efter sautering eller skal de sauteres af og tages op efter de ca. 20 minutter? Andet sted står det, at blæksprutter bliver seje, hvis de for mere end et par minutter.