Hvalrosfileter, friterede

Hvalrosfileter, friterede, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Eksotisk Vildt - Diverse eksotisk vildt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
2-4 friske hvalrosfiletter
 raps
 æg
 hvedemel
 
 olie
 
Opskrift:
Varm olien op til ca. 180 grader. Vend fileterne i mel, æg og raps. Rækkefølgen er ligegyldig, når blot raps kommer sidst. Kog fileterne 3 til 4 minutter i olien. Tag fileterne op og læg dem 3½ øjeblik på fedtsugende papir inden servering.

Tips:

Som al anden fisk smager hvalrosfileter bedst med en skive citron og en god hvidvin. Ideel til smørrebrød og den slags.


karakterer:
Opskriften er vist 7799 gange,
og udskrevet 94 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2022-08-16 00:19:56
Skulle også gjerne visst hvilken tykkelse på filetene som passer med frityrkoking i 3-4 minutter ?? siden "slaktevekten" på hvalross lett kan variere fra 400 kg til 1600 kg med filet-tykkelse mellom 8 cm og 32 cm, så bør vel oppskriften være litt mer detaljert på dette punkt ??

  -  2022-08-16 00:04:57
Når det står raps i oppskriften formoder jeg at det menes rasp, altså knuste brødkrummer ?? raps er i mitt hode en plante som brukes til dyrefoder og til produksjon av matolje, siden hvalrossen hovedsakelig spiser skalldyr og krepsedyr og svært lite fisk, så antar jeg at den har mindre transmak enn sæl og småhval ?? stemmer dette ??

Thomas  -  2007-09-01 13:59:48
Mig bekendt er hvalros ikke en fisk men et pattedyr, derfor kan det dog sagtens smage godt med citron og hvidvin til. ;)