Hvalrosfileter, friterede

Hvalrosfileter, friterede, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Eksotisk Vildt - Diverse eksotisk vildt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2-4 friske hvalrosfiletter
 raps
 æg
 hvedemel
 
 olie
 
Opskrift:
Varm olien op til ca. 180 grader. Vend fileterne i mel, æg og raps. Rækkefølgen er ligegyldig, når blot raps kommer sidst. Kog fileterne 3 til 4 minutter i olien. Tag fileterne op og læg dem 3½ øjeblik på fedtsugende papir inden servering.

Tips:

Som al anden fisk smager hvalrosfileter bedst med en skive citron og en god hvidvin. Ideel til smørrebrød og den slags.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (11 stemmer)

Opskriften er vist 7112 gange,
og udskrevet 85 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Thomas  -  2007-09-01 13:59:48
Mig bekendt er hvalros ikke en fisk men et pattedyr, derfor kan det dog sagtens smage godt med citron og hvidvin til. ;)