Friturestegt kylling

Friturestegt kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Oprindelsesland : Japan

JapanIndsendt :



Ingredienser:
500 g.kyllingekød uden ben
 
 Til marinaden:
2 spsk.japansk sojasauce
2 spsk.sake eller tør sherry
1 tsk.friskrevet ingefærrod
 
 Desuden:
1 lille rød og grøn peberfrugt
2 spsk.maizenamel
 jordnøddeolie til friture
 
 Til dejen:
2 æggehvider
2 spsk.maizenamel
 salt
 
Opskrift:
Snit kødet i ca. 3 cm store tern. Bland ingredienserne til marinaden sammen, og lad kødet trække deri i 20 minutter.

Halver peberfrugterne. Fjern frøene, og udstik stjerne med en stjerneform.

Til dejen:
Pisk æggehviderne halvstive. Rør forsigtigt maizenamel og lidt salt i med et piskeris.

Lad kødet dryppe af, dup det tørt, og vend det i maizenamel. Opvarm rigeligt olie til 160 grader i en stor gryde. Frituresteg peberstjernerne deri i ca. 1/2 minut, og lad dem dryppe af på køkkenpapir.

Vend kødstykkerne i dejen og steg dem portionsvis i olien i 4 minutter. Lad dem dryppe af på køkkenpapir og anret dem sammen med stjerner udskåret af peberfrugt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (12 stemmer)

Opskriften er vist 50675 gange,
og udskrevet 327 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu