Friture-stegte kødboller
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Læg kødet i en skål og rør det med salt, peber, presset hvidløg, revet løg, rasp og æg.
Rør farsen godt og del den i 12 stykker, der trykkes lidt flade.
Rør osten blød med vandet og læg den på farsstykkerne, der rulles til boller så osten kommer i midten. Det ser pænest ud hvis bollerne er kuglerunde.
Vend kødbollerne i sammenpisket æg og derefter i rasp. Steg dem i varm olie i ca. 10 min.
Tilbehør: Kartofler med creme fraiche tilsat salt, peber og krydderurter, og en god salat
|
|
Opskriften er vist 22316 gange,
og udskrevet 274 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Beth - 2016-02-03 13:06:09 Smager dejligt og er nemme at lave. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne