Friturestegt fiskefileter (2)
Hovedingrediens : FladFisk - Diverse fladfisk Indsendt : Red : |
|
|
Skyl fileterne og skær dem i strimler (2 cm. Brede). Hæld citronsaft over, drys med salt og peber og lad dem trække 30 - 40 minutter.
Rør melet sammen med vandet, æg, persille og krydderier. Rør natron i til sidst og lad det stå og trække ca. 30 minutter. Tør fiskestrimlerne i køkkenrullepapir. Varm olien op i en tykbundet gryde (175 grader) Dyp fiskestrimlerne i dejen og frituresteg dem i olie, til de er gyldne på begge sider. (En gulerod i olien opsuger brankningsprodukter, og fisken bliver ikke brændt). Læg de stegte fiskestrimler til afdrypning på noget fedtsugende papir. Pynt med finthakket persille og citronbåde. Server med f.eks. Pommes frites og en grøn salat. |
|
|
Opskriften er vist 15117 gange,
og udskrevet 305 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne