Friturestegt fiskefileter (2)

Friturestegt fiskefileter (2), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Diverse fladfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
400 g.fiskefileter af rødspætte eller skrubbe
2-3 spsk.citronsaft
 salt
 hvid peber
 
 Frituredej:
2 dl.hvedemel
1.5 dl.vand
1 æg
1 spsk.finthakket persille
1 tsk.paprika
0.5 tsk.stødt korianderfrø
1 fedpresset hvidløg
 salt
 hvid peber
0.5 tsk.natron
 
 Pynt:
2-3 spsk.finthakket persille
4-8 citronbåde
 Olie til friturestegning
 
Opskrift:
Skyl fileterne og skær dem i strimler (2 cm. Brede). Hæld citronsaft over, drys med salt og peber og lad dem trække 30 - 40 minutter.

Rør melet sammen med vandet, æg, persille og krydderier. Rør natron i til sidst og lad det stå og trække ca. 30 minutter.

Tør fiskestrimlerne i køkkenrullepapir. Varm olien op i en tykbundet gryde (175 grader)

Dyp fiskestrimlerne i dejen og frituresteg dem i olie, til de er gyldne på begge sider. (En gulerod i olien opsuger brankningsprodukter, og fisken bliver ikke brændt). Læg de stegte fiskestrimler til afdrypning på noget fedtsugende papir.

Pynt med finthakket persille og citronbåde. Server med fx. Pommes frits og en grøn salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (5 stemmer)

Opskriften er vist 12655 gange,
og udskrevet 232 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

wick  -  2009-07-08 14:13:11
Det her er super lækkert. Serverede det som lidt alla et stjerneskud. Dog vil jeg næste gang prøve at tilsætte lidt mere krydderi og evt mere hvidløg.