Friturestegte kinarejer

Friturestegte kinarejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rejer - Tigerrejer, rå

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
20 store kinarejer
 
 Beignetdej:
125 g.hvedemel
1 knsp.salt
1 dl.vand
0.75 dl.øl
2 spsk.olie eller smeltet smør
1 æggehvide
 
 Friturestegning:
 olie palmin eller anden friturefedt
 
 Dressing:
2 dl.creme fraiche
 tomatpuré
 chilisovs
1 knsp.cayennepeber
 
 Endvidere:
 citron
 
Opskrift:
Begynd med beignetdejen. Bland mel og salt og rør vand og øl i til en klumpfri jævning. Tilsæt fedtstof. Lad dejen hvile 30 minutter. Pisk æggehviden stiv og fold den i. Befri rejerne for skallen og tør dem. Varm fedstoffet - når en franskbrødsterning bliver gylden på 1 minut, er frituren klar. Dryp rejerne i beignetdejen og kom dem - nogle stykker ad gangen - i det varme fedtstof. Lad rejerne koge i fedtstoffet, til de er gyldne og sprøde. Læg dem kort på fedtsugende papir og servér dem varme med citronsnitter og en dressing af creme fraiche, der er smagt til med tomatpuré, chilisovs og en anelse cayennepeber.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (32 stemmer)

Opskriften er vist 13383 gange,
og udskrevet 458 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu