Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kyllingefiletter i Wok

Kyllingefiletter i Wok, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2-3 pk.Kyllingefileter, Skæres i strimler.
2 fedknuste hvidløg.
 Riv en lille tommeltot ingefær.
1 spsk.sort chilipasta.
1 kopfiskesovs/østerssovs.
1 kopøkologisk tomatketchup eller 2. Gerne den tynde fra Netto.
1 spsk.sukker.
1-2 bdt.forårsløg/springløg.
1-2 posercashewnødder. (Peanuts kan til nød gå an).
 Olivenolie i wokken.
 


Opskrift:

Steg hvidløg, ingefær og sort chilipasta ca. 1 min.. Op med kyllingen - steg ca. 5 minutter. Tilsæt fiskesovs, ketchup og sukker. Simre, simre 10 minutter eller så. Tilsæt de skævt/skråtskårne grønne toppe af forårsløgene. Vend det hele en gang.

Server med nødder på toppen og en balje Bashmati-ris.

Tips:

En genial ret. Sund, billig, hurtig, velsmagende. Meget velsmagende.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (19 stemmer)

Opskriften er vist 25997 gange,
og udskrevet 433 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2012-08-28 18:34:30
Super ret,jeg brugte en kop fiskefond fra fladfisk og undlod at bruge tomatketchup,men det er jo en smagssag.Nemt,hurtig og super velsmagende.


hanne 60 år  -  0000-00-00 00:00:00
genial opskrift ,


Bodil  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig rigtig lækker...


  -  0000-00-00 00:00:00
er det enten 1 kop østerssauce eller fiskesauce, eller er det ½ af hvert?