Kyllingefiletter i Wok

Kyllingefiletter i Wok, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2-3 pk.Kyllingefileter, Skæres i strimler
2 fedknuste hvidløg
 Riv en lille tommeltot ingefær.
1 spsk.sort chilipasta
1 kopfiskesovs/østerssovs
1 kopøkologisk tomatketchup eller 2. Gerne den tynde fra Netto
1 spsk.sukker
1-2 bdt.forårsløg/springløg
1-2 posercashewnødder. (Peanuts kan til nød gå an)
 Olivenolie i wokken
 
Opskrift:
Steg hvidløg, ingefær og sort chilipasta ca. 1 min. Op med kyllingen - steg ca. 5 minutter. Tilsæt fiskesovs, ketchup og sukker. Simre, simre 10 minutter eller så. Tilsæt de skævt/skråtskårne grønne toppe af forårsløgene. Vend det hele en gang.

Server med nødder på toppen og en balje Bashmatiris.

Tips:

En genial ret. Sund, billig, hurtig, velsmagende. Meget velsmagende.





karakterer:
Opskriften er vist 27700 gange,
og udskrevet 490 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-08-28 18:34:30
Super ret,jeg brugte en kop fiskefond fra fladfisk og undlod at bruge tomatketchup,men det er jo en smagssag.Nemt,hurtig og super velsmagende.

  -   2005-01-01 01:01:01
genial opskrift ,

  -   2005-01-01 01:01:01
Rigtig rigtig lækker...

  -   2005-01-01 01:01:01
er det enten 1 kop østerssauce eller fiskesauce, eller er det ½ af hvert?