Appelsin-and med hjemmelavet rødkål

Appelsin-and med hjemmelavet rødkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : And - Berberiand

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Appelsin-and med hjemmelavet rødkål, billede 4 Appelsin-and med hjemmelavet rødkål, billede 1 Appelsin-and med hjemmelavet rødkål, billede 2 Appelsin-and med hjemmelavet rødkål, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 berberi andebryster
0.5 appelsiner i skiver
 
1 rødløg
0.5 rødkål
1 dl.rosiner
1 kanelstang
1 dl.hindbæreddike
3 spsk.sukker
 
Opskrift:
I andebrysterne skæres der 3-4 skrå-snitter, hvor der kan sættes en halveret appelsinskive ned i. De saltes let og sættes i ovnen i ca. 30 minutter ved 190 grader C. alm. ovn.

Rødkålen snittes sammen med rødløget. Det kommes i en gryde, hvori der tilsættes rosiner, kanelstang, hindbæreddike og sukker. Lad det simre i ca. 15 minutter under jævnlig omrøring.

Ved anretning skæres appelsin-anden ud i skråt-skårede skiver og anrettes på toppen af den hjemmelavede rødkål.

Pyntes evt. yderligere af med en syltet figen på toppen.





karakterer:
Opskriften er vist 45426 gange,
og udskrevet 727 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-02-17 18:29:03
Den sMager er for meget af rødkål