Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Appelsinand II

Appelsinand II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svømmefugle - Vildand - Vildænder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
800 g.vildandebryst
10 dl.mælk
1 spsk.smør
2 spsk.honning
2 bouillonterninger høns
1.5 spsk.koncentreret appelsinjuice
1.5 dl.hvidvin
3 dl.grädde
1.5 spsk.idealmjöl
2 tsk.soja sauce
0.5 tsk.salt
 peber
 
Opskrift:
Lad andekødet ligge i mælk natten over inden det skal tilberedes.

Sæt ovnen på 200 grader.

Smelt smørret i en pande og læg andebrystet i. Salt og peber og sænk varmen når kødet har fået en fin brun farve. Lad det stege yderligere et par minutter, læg det i et ovnfast fad. Lad andebrystet stege færdigt i ovnen, ca 35-45 minutter.

Hæld overflødigt fedt fra.

Brug lidt af skyen sammen med de øvrige ingredienser til saucen.

Tips:

nogen der ved hvad grädde og idealmjöl er ??.
Opskriften er oversat fra svensk.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (7 stemmer)

Opskriften er vist 15953 gange,
og udskrevet 209 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Jannie  -  2013-01-18 13:28:23
Grådde er fløde ! Jeg gætter på at idealmjøl kunne være enten hvedemel eller marizenamel ! Det er vel bare for at kunne jævne sovsen !

  -  2009-10-02 12:46:31
Ang. sp. på de svenske ord: grädde=fløde, idealmjöl="ideélle måltid" ( lidt usikker på det sidste!

Kirsten  -  0000-00-00 00:00:00
grädde = fløde

holten lyt  -  0000-00-00 00:00:00
idealmjöl=hvedemel

  -  0000-00-00 00:00:00
grädde = fløde