Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Puchero (kødsuppe)

Puchero (kødsuppe), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - KødSupper

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Oprindelsesland : Argentina

ArgentinaIndsendt :



Ingredienser:
750 g.kalveskank
750 g.oksebov
1500 g.ung høne
30 dl.vand
 salt
 
4 gulerødder
0.5 stort selleri
2 store kartofler
2 majskolber
2 porrer
4-6 mellemstore løg
2-3 flåede tomater
1 stykke græskar
 
Opskrift:
Kødet sættes over i koldt vand og varmes op ved langsom varme. Suppen skummes, salt tilsættes og den koges under låg ½ time.

Derefter tilsættes den istandgjorte høne, evt. halveret. Suppen koges videre, i alt ca. 2 timer.

En time før den er færdig tilsættes urterne; gulerødder flækket 1-2 gange på langs og skåret i ca. 6 cm lange stykker, selleri skåret i 6 cm lange bjælker, kartofler i store terninger og majs i ca. 3 cm tykke skiver.

½ time før retten ar færdig tilsættes; porre skåret i ca. 5 cm lange stykker, løgene skåret i kvarte, flåede, ituskårne tomater uden kerner og græskar skåret i store terninger.

Når kødet er godt mørt tages det op, skæres fra benene og i mindre stykker.

Retten kan serveres i gryden og spises af dybe tallerkener. Men på ægte argentinsk serveres grøntsager og kød på hvert sit fad og suppen i en terrin og retten spises af tre tallerkener.

Tips:

Denne ret skal koge i en stor lermarmite (lergryde) - men selvfølgelig kan en suppegryde bruges.

Få slagteren til at hugge skanken i mindre stykker.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (156 stemmer)

Opskriften er vist 23757 gange,
og udskrevet 411 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Klaus  -  2017-11-04 19:46:01
Prøv at tilsætte hvidløg og chilisauce hvis du er til krydret mad. Jeg har også prøvet den med skærtkød og kyllingfilet for at lave det nemmere, så skal den altså ha en terning men den er stadig rigtig god! og meget nemmere:)

Hanne Andersen  -  0000-00-00 00:00:00
For at gøre den endnu bedre kan man tilføje søde kartofler

kris jensen  -  0000-00-00 00:00:00
man kan ikke få noget bedre!!!!!!

kris jensen  -  0000-00-00 00:00:00
den er satme god