Blomkålsgratin (Stegeso)
Hovedingrediens : Kål - Blomkål Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Del blomkålen i små buketter og giv dem et opkog i saltet vand.
Lav en sauce af fedtstof, mel og vand. Afkøl den lidt og tilsæt de hele sammenpiskede æg. Smag saucen til med citronsaft og krydderier. Læg nogle røgede spækskiver i bunden af den gennemfugtede stegeso. Kom blomkålen i saucen og hæld den i gryden. Læg et par spækskiver på. Bag gratinen ved 220 grader i ca. 45 minutter. |
|
Opskriften er vist 50672 gange,
og udskrevet 1195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2014-08-15 09:08:51 Ikke den bedste, der er efter min mening for lidt dej/sovs/opbagning og blomkålen bliver slet ikke dækket. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne