Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Gullaschsuppe ( Stegeso )

Gullaschsuppe ( Stegeso ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Blandet kød - Okse - Svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
300 g.oksekød
300 g.svinekød
300 g.løg
2 spsk.mild paprika
2 spsk.tomatpure
 salt
1 knsp.cayennepeber
15 dl.vand
 
Opskrift:
Skær kødet ud i småstykker. Kom det i den gennemfugtede stegeso. Findel løget enten ved at rive det eller komme det i en blender med lidt vand. Bland krydderierne og løget med vandet og hæld det over kødet. Kog suppen ca. 1½ time ved 220 grader. Smag suppen til og giv surbrødsflutes til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 19293 gange,
og udskrevet 435 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu