Hyrdesuppe (Stegeso)

Hyrdesuppe (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Blandet kød - Okse - Svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
300 g.oksekød
300 g.svinekød
300 g.tomater eller 1 ds. tomater
50 g.røget spæk
1 løg
1 spsk.hvedemel
15 dl.bouillon
2 fedhvidløg
 salt
1 tsk.kommen
1 knsp.tørret timian
1 tsk.paprika
300 g.kartofler
 
Opskrift:
Skær spækket i små terninger og rist det på en tør pande. Kom derefter det grofthakkede løg på panden og steg det. Drys mel på og bland det, Kom det hele i den gennemfugtede stegeso sammen med kødet, der er skåret i terninger. Flå tomaterne og findel dem. Hæld dem i gryden. Pres hvidløgssaften over og hæld bouillonen ved. Tilsæt krydderierne. Kartoflerne skrælles og snittes i skiver på agurkehøvlen. De lægges øverst i gryden. Lad kødet mørne ved 220 grader i ca. 1½ time. Spis groft rugbrød til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9854 gange,
og udskrevet 182 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu