Svampegryde (Stegeso)

Svampegryde (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
750 g.champignon eller kantareller
1 tomat
1 løg
1 spsk.smør
1 spsk.hvedemel
1.25 dl.fløde
0.5 citron
 salt
 hvid peber
2 spsk.snaps
1 spsk.hakket persille
 
Opskrift:
Rens svampene og skær dem i stykker. Kom dem i den gennemfugtede stegeso sammen med ituskårne, flåede tomater og groft hakket løg. Rør melet op med fløden og tilsæt krydderierne. Hæld det over svampene og lad retten mørne ved 200 grader i 35-45 minutter. Strø hakket persille på lige inden anretningen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 14637 gange,
og udskrevet 266 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Philip  -  2015-09-08 17:19:31
Nøjagtige angivelser af mængden af tomater og løg ønskes.

Therese  -  2012-10-31 13:07:24
Hvad skal man servere til?