Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Svampegryde ( Stegeso )

Svampegryde ( Stegeso ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
750 g.champignon eller kantareller
1 tomat
1 løg
1 spsk.smør
1 spsk.hvedemel
1.25 dl.fløde
0.5 citron
 salt
 hvid peber
2 spsk.snaps
1 spsk.hakket persille
 


Opskrift:

Rens svampene og skær dem i stykker. Kom dem i den gennemfugtede stegeso sammen med ituskårne, flåede tomater og groft hakket løg. Rør melet op med fløden og tilsæt krydderierne. Hæld det over svampene og lad retten mørne ved 200 grader i 35-45 minutter. Strø hakket persille på lige inden anretningen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 13423 gange,
og udskrevet 235 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Philip  -  2015-09-08 17:19:31
Nøjagtige angivelser af mængden af tomater og løg ønskes.


Therese  -  2012-10-31 13:07:24
Hvad skal man servere til?