Grøn pebergryde (Stegeso)

Grøn pebergryde (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Peberfrugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4-5 grønne peber
500 g.tomater
1 spsk.hvedemel
1.25 dl.fløde
5 spsk.olie
1 tsk.løgsalt
 
Opskrift:
Fjern frøstol og kærner fra de grønne peber og skær dem i strimler. Flå tomaterne eller brug dåsetomater og skær dem i stykker. Bland peber og tomater og læg dem i den gennemfugtede stegeso. Lav en jævning af mel og fløde og kom olie og løgsalt i. Hæld det i gryden. De grønne pebere mørner på ca. 50 minutter ved 220 grader. Peber kan spises enten som selvstændig ret med løse ris eller som tilbehør til forskelige kødretter.





karakterer:
Opskriften er vist 17082 gange,
og udskrevet 320 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu