Grøn pebergryde (Stegeso)
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Peberfrugt Indsendt : Red : |
|
|
Fjern frøstol og kærner fra de grønne peber og skær dem i strimler.
Flå tomaterne eller brug dåsetomater og skær dem i stykker.
Bland peber og tomater og læg dem i den gennemfugtede stegeso.
Lav en jævning af mel og fløde og kom olie og løgsalt i.
Hæld det i gryden.
De grønne pebere mørner på ca. 50 minutter ved 220 grader.
Peber kan spises enten som selvstændig ret med løse ris eller som tilbehør til forskelige kødretter.
|
|
Opskriften er vist 17082 gange,
og udskrevet 320 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne