Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grøn pebergryde ( Stegeso )

Grøn pebergryde ( Stegeso ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Peberfrugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4-5 grønne peber
500 g.tomater
1 spsk.hvedemel
1.25 dl.fløde
5 spsk.olie
1 tsk.løgsalt
 


Opskrift:

Fjern frøstol og kærner fra de grønne peber og skær dem i strimler. Flå tomaterne eller brug dåsetomater og skær dem i stykker. Bland peber og tomater og læg dem i den gennemfugtede stegeso. Lav en jævning af mel og fløde og kom olie og løgsalt i. Hæld det i gryden. De grønne pebere mørner på ca. 50 minutter ved 220 grader. Peber kan spises enten som selvstændig ret med løse ris eller som tilbehør til forskelige kødretter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 14017 gange,
og udskrevet 249 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu