Fjern frøstol og kærner fra de grønne peber og skær dem i strimler.
Flå tomaterne eller brug dåsetomater og skær dem i stykker.
Bland peber og tomater og læg dem i den gennemfugtede stegeso.
Lav en jævning af mel og fløde og kom olie og løgsalt i.
Hæld det i gryden.
De grønne pebere mørner på ca. 50 minutter ved 220 grader.
Peber kan spises enten som selvstændig ret med løse ris eller som tilbehør til forskelige kødretter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 14869 gange, og udskrevet 270 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider