Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Agurkegryde ( Stegeso )

Agurkegryde ( Stegeso ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Agurk - Agurker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.små agurker eller courgetter
2-3 tomater
2-3 løg
 salt
 peber
50 g.røget spæk
1 spsk.hvedemel
1 dl.fløde
 citronsaft
 dild
 
Opskrift:
Skær agurkerne, de flåede tomater og løgene i småstykker. Læg dem i den gennemfugtede stegeso. Drys salt og peber på. Hak det røget spæk groft og svits det på en tør pande. Kom spækket og fedtet over grønsagerne. Retten er mør på 30-40 minutter ved 170 grader. Rør en jævning af mel og fløde og tilsæt den. Lad retten koge ca. 10 minutter til. Smag den til og drys klippet dild på til sidst.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 25333 gange,
og udskrevet 411 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Per  -  2009-09-16 07:47:36
En stegeso kan være lavet af flere matrialer, men jeg tror de fleste forbinder stegeso med den af ler.

kim  -  2009-09-14 20:59:06
det gør ingen forskel om man sætter en stegeso i blød! den er lavet af støbejern!! hvorimod en rømergryde er lavet af ler/teracotta og skal sættes i blød.....

  -  0000-00-00 00:00:00
kan klippe bacon istedet