Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kartoffelgullasch ( Stegeso )

Kartoffelgullasch ( Stegeso ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
800 g.melede kartofler
2-3 gulerødder
3-4 løg
1 tsk.mild paprika
0.5 tsk.kommen
1 knsp.merian
 salt
2 dl.bouillon
50 g.smør
 ærter
 persille
 
Opskrift:
Hak de pillede løg groft og svits dem i smørret på panden. Skræl kartoflerne og skær dem og gulerødderne ud i tynde skiver. Læg dem i den gennemfugtede stegeso sammen med de svitsede løg. Drys kommen, paprika, merian og salt mellem grønsagerne og hæld bouillon ved. Retten mørner på 50-60 minutter ved 220 grader. Kom ærterne i og smag retten til. Drys hakket persille på.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (6 stemmer)

Opskriften er vist 14790 gange,
og udskrevet 382 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu