Stegte kartofler (Stegeso)

Stegte kartofler (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
10 meget melede kartofler
2 dl.bouillon
2 spsk.smør
 salt
 peber
 evt.kommen
 
Opskrift:
Skræl kartoflerne og skær dem ud i skiver. Læg dem i den gennemfugtede stegeso. Drys krydderier i og hæld bouillon ved. Kom smørklatter på. Kommen kan drysses over, men de kan også undlades. Steg kartoflerne ved 250 grader i ca. 50 minutter. Disse kartofler kan spises som selvstændig ret eller sammen med pølser, medisterpølse m.m.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 18945 gange,
og udskrevet 358 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu