Ovnstegt kalkunrullesteg med kartoffellasagne

Ovnstegt kalkunrullesteg med kartoffellasagne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kalkunrullesteg
0.5 dl.olie
600 g.blandede ordnede grønsager (gulerødder pastinakker porrer kartofler jordskokker majroer)
2 store kartofler
1.5 dl.piskefløde
1 æg
2 tsk.dijonsennep
 fintklippet estragon
 
Opskrift:
De blandede grønsager skæres i mindre stykker og koges møre i letsaltet vand ca. 30 min. Kartoflerne skæres i meget tynde skiver og blancheres i samme vand, hvorefter de drypper af for sig selv.

Imens brunes stegen i en gryde i olien, drysses med salt og peber, og steges derefter i ovnen i 1 time ved 150°. Herefter hviler den tildækket i 15 min. De blandede grønsager drypper af i et dørslag, hvorefter de findeles kort tid i blender. I en skål røres grønsagsmassen med sennep, ost, fløde, æg og fintklippet estragon. Massen smages til med salt og peber.

I et smurt ovnfast fad lægges kartoffelskiverne og grønsagsmassen i lag. Der sluttes med kartofler som pensles med smeltet smør. Bages ca. 45 min. ved 175° og serveres til stegen.





karakterer:
Opskriften er vist 13110 gange,
og udskrevet 300 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
god mmm jeg tilføjede 150g revet ost og byttede pastinakker, jordsokker og majroer ud med blomkål og selleri

  -   2005-01-01 01:01:01
Der står ikke ost under ingredienser!